نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

آشنایی با المانهای ساندویچ پانل

فهرست مطالب
مقدمه ۴
کاربرد پانل‌های ساندویچی کامپوزیتی در ایران و جهان ۵
اروپا و آمریکا ۵
هندوستان ۶
ایران ۶
.دلایل عدم استقبال از پانل‌های ساندویچی در کشور (ایران): ۷
الف) قیمت بالا ۷
ب)کیفیت ناکافی ۷
ج)سرعت تولید پایین ۸
(در موردسبک سازی سازه ها) ۳۲
علت سبک سازی چیست؟ ۳۷
پانل سوم: ۳۸
فلسفه های نوین در طراحی لرزه ای: ۳۹
پانل آخر: ۳۹
تولید پانلها ۴۱
نصب پانلها ۴۱
ساختار ورق های FRP 42
خصوصیات خمشی و چسبندگی تیرهای بتن مسلح با FRP 43
بتن پاشی روی پانلهای مشبک سه بعدی ۴۴
روش کار گذاری لوله های برق ،تلفن،کلید وپریز ۴۵
روش کارگداری لوله های آب و فاضلاب ۴۵
کارگذاری قاب پنجره و چهار چوب فلزی درها ۴۵
گچ کاری در دیوارهای داخلی و زیر سقف ۴۵
نما سازی روی پانلهای مشبک ۴۶
نمای دیوارهای بیرونی : ۴۶
نمای دیوارهای داخلی : ۴۷
نحوه استفاده از دیوار سه بعدی ۴۷
مصالح روی پانلهای مشبک ۵۴
عکسهای ازپانلها: ۶۲
نتایج آزمایشها بر روی پنل های مشبک پوما ۶۴
۱- آزمایش بارگذاری عرضی ۶۵
آزمایش بارگذاری عرضی نمونه شماره ۱ ۶۶
۲- آزمایش بارگذاری فشاری ۶۷
ساختمانی که باپانلهای سه بعدی مشبک ساخته شده است ۶۹
منبع : ۷۴
مقدمه
با توجه به وسعت کشور ایران و شرایط اقلیمی متفاوت در نواحی مختلف این سرزمین لازم است روشهای ساختمان سازی متناسب با ویژگیهای خاص منطقه ای تدوین و به مورد اجرا گذاشته شود .
با توجه به وسعت کشور ایران و شرایط اقلیمی متفاوت در نواحی مختلف این سرزمین لازم است روشهای ساختمان سازی متناسب با ویژگیهای خاص منطقه ای تدوین و به مورد اجرا گذاشته شود . نظر به اینکه این کشور روی یکی از کمربندهای فعال زمین لرزه در جهان قرار دارد لذا ایجاد سازه های مقاوم و امن از اولویت خاصی برخوردار است . بررسی نیاز کشور به واحدهای مسکونی نشان می دهد که با توجه به بافت جوان نیروی انسانی هر ساله به حدود ۶۰۰۰۰۰ واحد مسکونی جدید نیاز هست که روشهای سنتی ساخت جوابگوی بخش محدودی از این نیاز می باشد .
علاوه بر نیازهای جدید ، کیفیت ضعیف ساخت باعث استهلاک سریع ساختمانهای موجود شده که این امر باعث افزایش نیاز به ساختمان سازی جدید می شود ؛ همچنین به مقوله مقاوم سازی سازه های موجود نیز باید توجه لازم مبذول گردد . با توجه به نیازهای وسیع ذکر شده و لزوم بهبود کیفیت تولید ساختمان همانطور که در غالب کشورهای بزرگ نیز متداول است باید روشهای تولید صنعتی ساختمان بطور جدی مورد توجه قرار گیرد . یکی از این فنون مطرح شده در دو دهه اخیر استفاده از صفحات ساندویچی متشکل از دو لایه بتن مسلح با شبکه جوش شده و یک لایه پلی استایرن است که در برخی طرحهای ساخت مسکن در ایران به کار گرفته شده است .
در این مقال سعی بر این بوده که بیشتر با ضوابط آئین نامه ای اجرای این نوع ساختمانها آشنا شویم و برای تکمیل بحث ، فیلم مستندی از نحوه اجرای عملـی چنین ساختمانهایی تهیـه و ضمیمه ایــن بحث کرده ایم . اگر توجه کافی به مجموعه ایـن پروژه شود متوجــه خواهیم شد کــه بعضی از بحث های آئین نامه ای بطورکامل در اجرا پیاده نمی شود که دلایل متعددی از جمله محدودیت های اجرایی و غیره دارد .
کاربرد پانل‌های ساندویچی کامپوزیتی در ایران و جهان
خواص مناسب پانل‌های ساندویچی کامپوزیتی، این قبیل محصولات را به عنوان گزینه‌های مناسب در ساختمان‌سازی مطرح ساخته است. طی سال‌های اخیر فعالیت‌های اندکی جهت تولید این پانل‌ها در بازار ساختمان کشور مشاهده شده است. با این وجود هنوز پتانسیل‌های استفاده نشدة بسیاری جهت به‌کارگیری این قبیل پانل‌ها در شهرهای بزرگ کشور که با معضل کمبود فضا روبرو هستند وجود دارد. مطلب زیر که برگرفته از مأخذ ذکر شده در انتهای مطلب می‌باشد، به بیان تجربه چند کشور جهان و دلایل عدم استقبال از پانل‌های ساندویچی در کشور می‌پردازد:
اروپا و آمریکا
استفاده از دیواره‌ها و پانل‌های ساندویچی طی سال‌های گذشته در اروپا و آمریکا رشد روزافزونی یافته است. این دیواره‌ها که برای ساخت خانه‌های پیش‌ساخته طراحی شده‌اند، به دلیل داشتن مزایایی از قبیل دوام و عملکرد محیطی خوب, وزن کم, قابلیت مونتاژ سریع و افزایش راندمان انرژی در ساختمان, مورد توجه بسیاری از پیشتازان صنعت ساختمان‌سازی قرار گرفته‌اند.
به عنوان مثال شرکت تکنولوژی‌های پیشرفته ساختمان، به منظور ترویج نوآوری در صنعت ساختمان آمریکا, کمک مالی را به ارزش ۱٫۱ میلیون دلار به ۶ پروژه صنعتی اعطا کرده است. یکی از برندگان این بورس‌ها، یک شرکت تولید کنندة پانل‌های کامپوزیتی روکش‌دار است. این پانل‌ها برای نصب به کمک زایده‌هایی در هم قفل می‌شوند.
طبق اظهارات این شرکت حتی اگر یک کارگر ساختمانی‌ ناوارد به مونتاژ این پانل‌ها گماشته شود, ساخت یک خانه ۱۱۰ متر مربعی با سه اتاق خواب و دو حمام از این پانل‌ها، بیش از یک روز طول نمی‌کشد. قیمت خانه ساخته شده با این مواد با احتساب کل هزینه سرویس آشپزخانه, سیم کشی، لوله‌کشی, سیستم گرم کننده و لوازم برقی حدود ۷۸۶ و ۲۸ دلار تخمین زده شده‌است. آزمایشات نشان داده است که این خانه‌ها حتی می‌توانند در برابر طوفان و زلزله نیز به خوبی مقاومت کنند.
هندوستان
استقبال از این نوع پانل‌ها منحصر به کشورهای توسعه‌یافته نمی‌شود. استفاده از ساختارهای کامپوزیتی ساندویچی در بسیاری از کشورهای آسیایی همچون تایلند و هند نیز مورد توجه قرار گرفته است. در هندوستان هیئت ارزیابی و پیش‌بینی تکنولوژی (TIFAC) که عهده‌دار اجرای طرح توسعه و گسترش کامپوزیت‌های پیشرفته است، تولید و گسترش این گونه پانل‌های کامپوزیتی را به صورت جدی در دستور کار خود قرار داده است.
برای تولید پانل‌های ساندویچ، ابتدا الیاف طبیعی را طی فرآیند پالتروژن به شکل صفحات و روکش‌های مسطح شکل می‌دهند و سپس به کمک یک هستة فومی یا لانه‌زنبوری پانل‌های کامپوزیتی تولید می‌شوند. این پانل‌ها در ساخت بناها، سقف‌های کاذب و حتی در ساختار کرجی‌ها نیز مورد استفاده واقع شده‌اند. در کشور هند منابع فراوانی از الیاف طبیعی ارزا‌ن‌قیمت یافت می‌شود. این عامل باعث گردیده است تا هندوستان سرمایه فراوانی را صرف توسعة تکنولوژی کامپوزیت‌های الیاف طبیعی در صنعت ساختمان نماید.
ایران
رشد جمعیت در ایران و افزایش نیاز برای مسکن و فضای سکونت باعث شده است تا تقاضا برای هرچه کوچک‌تر، سریع‌تر و ارزان‌تر ساختن بنا افزایش یابد. رواج یافتن پارتیشن‌ها، سقف‌ها و دیوارهای کاذب در طی چند سال اخیر، موید این ادعاست.
طی سال‌های گذشته فعالیت‌هایی از سوی چند شرکت کوچک و بزرگ برای ساخت پانل‌های ساندویچی صورت گرفته است. دیوارهای پیش‌ساختة تولید شده توسط موسسة ساختمان‌سازی “سپ” در حقیقت نوعی از ساختارهای ساندویچی محسوب می‌شود. پانل‌های ساندویچی تولید شده در این موسسه از یک هستة فومی و لایه‌های بتن ارمه تشکیل شده است.
همچنین ساختار دیواره‌های کیوسک‌ها درحقیقت نوعی ساختار ساندویچی با هستة شبیه به لانة زنبوری و لایه‌هایی از جنس فایبرگلاس است. مواردی از کاربرد فایبرگلاس در ساخت دیوار‌ه‌ها و سقف‌های کاذب را که توسط کارگاه‌های کوچک تولید شده‌اند نیز در بازار می‌توان مشاهده کرد
.دلایل عدم استقبال از پانل‌های ساندویچی در کشور (ایران):
عدم حضورگستردة پانل‌های ساندویچی در ساخت‌وساز کشور ما شاید بیش از همه متاثر از عوامل زیر باشد:
الف) قیمت بالا
مهم‌ترین دلیل این امر قیمت بالای فایبرگلاس در مقایسه با چوب و سایر مواد به کار رفته در تولید سقف‌ها و دیواره‌های کاذب است. از آنجا که هم قیمت مواد اولیه و هم هزینة ساخت پانل‌ها (که اغلب به روش پرهزینه و کند لایه چینی دستی تهیه می‌شوند) بالاتر می‌باشند، معمولاً استفاده از مواد سنتی متداول نظیر چوب به صرفه‌تر است.
 ب)کیفیت ناکافی
عامل دوم را در عدم یکنواختی تولیدات وکیفیت سطح نه چندان زیبای این قبیل محصولات باید جستجو نمود. به دلیل ماشینی نبودن فرآیند تولید پانل‌های ساندویچی کامپوزیتی، معمولاً یکنواختی جنس محصول و کیفیت سطح مناسب قابل دستیابی نیست. از سویی بسیاری از محصولات متداول مانند صفحات چوبی یا صفحات MDF به کمک روکش‌هایی از جنس فرمیکا(HPL) شکل ظاهری بسیار زیبایی به دست می‌آورند که برای مصرف‌کننده بسیار جذاب‌تر از سطح فایبرگلاس است.
ج)سرعت تولید پایین
دلیل دیگر، کندی روش‌های تولید این محصولات در کشور است. بسیاری از این قبیل محصولات در کارگاه‌های کوچک که تکنولوژی تولید در آنها بسیار ابتدایی، کند و متکی به کارگر است تولید می‌شوند. بدیهی است که نرخ تولید پایین و غیرماشینی بودن فرآیند ساخت این پانل‌های ساندویچی نمی‌تواند جوابگوی نیاز رو به گسترش بازار باشد.
د) پایین بودن سطح تکنولوژی
مجموعة این دلایل را می‌توان در پایین بودن سطح تکنولوژی تولید پانل‌های کامپوزیتی در ایران خلاصه نمود. بالا بردن سطح تکنولوژی واحدهای تولیدی داخلی و انجام تحقیقات کاربردی می‌تواند گام مهمی در جهت ارتقای این قبیل محصولات کامپوزیتی در کشور محسوب شود. گرچه هم‌اکنون در پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران یک پروژة تحقیقاتی در زمینة توسعة کاربرد پانل‌های ساندویچی ساختمانی در کشور در حال اجرا است، اما پاسخگویی به بازار گستردة کشور نیازمند صرف تحقیقات و بودجة بسیار بیشتری است.

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه آشنایی با المانهای ساندویچ پانل ,
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه احداث تونل مترو و برخورد با مشکلات سفره آبهای زیرزمینی در آبرفتهای جنوب دشت تهران

پروژه احداث تونل مترو و برخورد با مشکلات سفره آبهای زیرزمینی در آبرفتهای جنوب دشت تهران

فهرست مطالب

فصل اول
مقـــدمـــه  
- مراحل آماده سازی تونل قبل از انجام مرحله تزریق  
- مرحله تزریق دوغاب به گمانه ها و فضاهای خالی پشت سگمنتها
فصل دوم    شناخت وضعیت زمین شناسی و آبهای زیرزمینی در
دشتهای جنوب تهران
بخش اول   کلیاتی در مورد وضعیت زمین شناسی مهندسی دشت های
جنوب تهران
بخش دوم    وضعیت آبهای زیرزمینی در دشتهای جنوب تهران  
- جریان آب بداخل تونل
۱- نزولات جوی و آبهای سطحی  
۲-آبهای زیرزمینی  
۲-۲- لایه های آبدار در زمین های دج شمال شهر
۳- قنوات و کانالهای جمع آوری آبهای سطحی  
۴- نشت آب از شبکه لوله کشی آب تهران
۵- نشت آب از فاضلاب ها و آب نماها
فصل سوم    روشهای حفاری متداول در حفر تونلهای متروی
تهران
گسیختگیها و فرو ریزشها در روش جدید اتریشی
-روش حفر و پوشش
روش تونلزنی
۲-۱- حفر تونل با روش های سنتی
سازندهای سنگی
ب    سازندهای آبرفتی
۲-۲- تونلزنی با ماشین
الف    سازندهای سنگی
ب    سازندهای آبرفتی
شناخت رفتار زمین و وضعیت آبهای زیرزمینی و تعیین
روشهای نگهداری بر اساس آن
بخش اول    جلوگیری از مجاورت و برخورد آب با سطح خارجی تونل
مترو
۱- احداث زهکش ها
۱-۱- زهکش اصلی شوش – خیام
۲-۱- زهکش های تپه عباس آباد
۲-چاههای پست تخلیه آب
۳- انحراف یا مسدود کردن قنوات
۱-۳- انحراف قنوات دایر
۲-۳- مسدود نمودن قنوات بایر یا متروکه
بخش دوم    روشهای عایق بندی ( ایزولاسیون ) تونلهای مترو در
برابر نفوذ آب
۱- روش سگمنت گذاری و تزریق پشت سگمنت ( Grouting )
1-هدف از انجام عمل تزریق
۲-کاربردهای تزریق درچه مواردی است
۳-انواع تزریق از نظر ساختار دیواره داخلی تونل
۴-تعریف سگمنت و کلید و طرز قرارگیری آنها در یک
حلقه یا رینگ
۵-ترتیب قرارگیری رینگها در داخل تونل مترو
۶-طرز بندکشی و پرکردن شکافهای بین رینگها و سگمنتها
۷-گمانه زدن – ترتیب گمانه ها در یک حلقه – طرز
گمانه زنی – مراحل گمانه زنی
۸-خالی کردن داخل گمانه و آماده سازی گمانه برای
شروع کار تزریق
۹-توضیح میکسرها و همزنها و کارشان
۱۰-پمپهای تولید فشار و پمپهای فشار شکن و توضیح
کار آنها
۱۱-تعریف اصطلاح خورند در کارهای تزریق
۱۲-توضیح تولید دوغاب و انواع آن
۱۳-فشار تزریق و روش اندازه گیری و کنترل آن
۱۴-دبی تزریق
۱۵- مراحل انجام عمل تزریق
۱۶- روش تزریق دوغاب به داخل گمانه و استفاده از
پکرها ( packer )
17- گرفتگی در مسیر انتقال دوغاب و چگونگی بر طرف
کردن آن
۱۸- حداکثر زمانی که میتوان کار را به طور موقت
تعطیل کرد
۱۹- توضیح مواد افزودنیبه دوغاب و نقش هر یک از آنها
در کار تزریق
۲۰- اندازه گیری و چک کردن غلظت دوغاب
۲۱- تشریح عمل همگراسنجی
۲۲- بیرون زدگی و نشتی آب و دوغاب در حین کار و چگونگی
بر طرف کردن آنها
۲۳- استفاده از ماده شیمیایی به نام Penetron کار در
عایق بندی تونل
۲۴- انجام تست آب در انتهای کار برای اطمینان از
عایق بندی تونل
۲- روش عایق بندی ( ایزولاسیون ) در روش اطریشی
همراه با تصاویر

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه احداث تونل مترو و برخورد با مشکلات سفره آبهای زیرزمینی در آبرفتهای جنوب دشت تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه راهسازی دانشگاه اردکان

پروژه راهسازی دانشگاه اردکان

فهرست مطالب
۱٫ مقدمه
۱ -۱مبانی و کلیات طرح
۲٫ مبانی طراحی
۲-۱-نوع راه
۲-۲-شیب وشعاع قوس
۲-۳-شیب عرضی سواره رو
۳-مشخصات پلان مسیر
۴-مقاطع عرضی
۵-پروفیل طولی ۵
۵-۱-خصوصیات منحنی بروکنر
۶- زمین شناسی منطقه ۶
۶-۱-مشخصات فیزیکی رشته کوه سفیدار                                                                                                            
۷-مطالعات هیدرولوژی ( آبروها )                                                                                          
۷-۱-تخلیه آبهای سطحی  
۷-۲-تعیین دبی سیلات  
۷- ۳-دبی سیلاب طرح      
۷-۴-ضریب رواناب منطقه    
۷-۵-محاسبه سرعت نفوذ پذیری
۷-۶-پارامترهای مربوط به هر حوظه آبریز
۷-۷-محاسبه آبروها
۷-۷-۱-طراحی آبروها
۷-۷-۲- محل مناسب برای کالورت
پیوست
۱-نقشه توپوگرافی
پیوست ۲
۲-پروفیل طولی
پیوست ۳
۳-مقاطع عرضی
پیوست
۴-منحنی بروکنر
پیوست
۵-محاسبه حجم عملیات خاکی
پیوست
۶-زمین شناسی منطقه دماوند

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه راهسازی دانشگاه اردکان ,
:: بازدید از این مطلب : 291
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه شناخت فضای شهری

شناخت فضای شهری

فهرست :
۱ – طرح مسئله ۵
۲ – اهمیت و ضرورت مسئله ۵
۳ –  بررسی و ارزیابی طرح های بالادست مربوط به حوزه مطالعاتی ۵
طرح جامع توسعه عمران حوزه نفوذ شهر مشهد ۶
طرح جامع تفصیلی خازنی ۶
مسکونی با تراکم کم ۶
مسکونی با تراکم متوسط ۶
مسکونی با تراکم زیاد ۷
طرح جابجایی زندان وکیل آباد ۷
تدوین رویکردها برای عملکرد درون حوزه ۸
طرح ساماندهی کال چهل بازه ۸
۴ – تعیین سطوح مطالعاتی ۱۰
حوزه فراگیر ( سطح ۱) ۱۰
حوزه بلا فصل  (سطح ۲) ۱۰
حوزه مداخله  (سطح ۳) ۱۱
۵ –  مطالعات در سطح فراگیر ۱۱
۱ – ۵ – مطالعات اجتماعی – اقتصادی ۱۱
۲ – ۵ – مطالعات کاربری اراضی ۱۲
وضعیت فضاهای تجاری غرب مشهد ۱۲
بررسی عناصر لینچ در محدوده ۱۳
– ۵ – مطالعات حمل و نقل ۱۵
بررسی سلسله مراتب شهری( از لحاظ ترافیکی ) ۱۵
خیابان اصلی : ۱۶
خیابان جمع و پخش کننده : ۱۶
خیابان های فرعی بن باز و فرعی بن بست (محلی ): ۱۶
بررسی مقطع عرضی فضا ۱۸
بررسی وضعیت علائم راهنمایی ۱۹
وضعیت فیزیکی ۱۹
زاویه دید ۲۰
محل تابلو ۲۰
تابلوهای پیش آگاهی ۲۱
خط کشی گذرگاه عابر پیاده ۲۱
بررسی سیستم های حمل ونقل عمومی ۲۴
مقررات محدودیت پارک ۲۴
طول خط کشی ایستگاه اتوبوس ۲۴
ظرفیت سایبان و نیمکت ۲۴
پل عبور مسافرین ۲۴
بررسی وضعیت تردد و ایمنی عابران پیاده و معلولین ۲۵
پیشنهادات انجمن معماران آمریکا (AIA) : 28
2 – ۶ – مطالعات کالبدی ۳۱
۷-  مطالعات در محدوده مداخله (سطح ۳) ۳۱
۳ – ۷ – مطالعات سازمان کالبدی ۳۳
پرسشنامه ۳۷
۱ – ۸ – بررسی پرسشنامه مراجعین ۳۷
پرسشنامه مراجعین ۳۷
بررسی پرسشها ۳۷
۲ – ۸ – بررسی پرسشنامه مغازه داران ۴۱
پرسشنامه مغازه داران ۴۱
بررسی پرسشهای مغازه داران ۴۱
۳ – ۸ – نتایج مربوط به پرسشنامه ها ۴۳
تحلیل ۴۴
۱ – ۹ – جمع بندی نقاط قوت و ضعف ، فرصت ها و تهدیدها در قالب جدول swot 44
فرصت ۴۵
منابع ۴۶

۱ – طرح مسئله
فضای شهری مورد نظر حدفاصل چهارراه آزاد شهر تا چهار راه میلاد است . این راسته یک راسته تجاری است که عملکرد هایی چون فروشگاه پوشاک و طلا فروشی بیشتر در آن به چشم می خورد . پارک ملت به عنوان یک پارک شهری افرادی را با طبقات اجتماعی گوناگون از همه جای شهر به این منطقه می کشاند ، اما اکثریت استفاده کنندگان از این فضا ساکنان غرب شهر می باشند .
این راسته در ارتباط با مسیر های اصلی و پراهمیت شهر است و به دلیل تمرکز مراکز تجاری مکانی برای رفع نیازهای افراد محسوب می شود .

۲ – اهمیت و ضرورت مسئله
وجود پارک ملت که در مقیاس پارک شهری عمل می کند و مراکز تجاری سبب شده که در اکثر ساعات به خصوص عصر و شب در این فضا با ترافیک زیادی مواجه باشیم . مسئله مهمتر کمبود جای پارک است که موجب می شود افراد در کوچه های اطرا ف پارک کنند و در نتیجه این کوچه ها همواره مملو از ماشین ها می باشند و  مشکلاتی برای ساکنین آن محدوده موجب می شود . با توجه به این موضوع کمبود پارکینگ عمومی احساس می گردد .
به نظر می رسد پارک ملت و مراکز تجاری ا ز عوامل اصلی ازدحام پیاده ها در این فضا ست . ازدحام افراد پیاده در ساعات سر شب آنقدر زیاد است که پیاده رو ها ظرفیت آن را ندارند .
حال با توجه به اهمیتی که این راسته در ارتباط با سایر نقاط شهر دارد ، سعی بر آن است که با شناخت فضا چه از لحاظ اجتماعی و چه از لحاظ کالبدی ، به بررسی این فضا پرداخته و ضعف ها و قوت های آن را مشخص کنیم .
۳ –  بررسی و ارزیابی طرح های بالادست مربوط به حوزه مطالعاتی
طرح های فرادست و موازی بررسی شده در این محدوده عبارتند از :
- طرح جامع توسعه و عمران حوزه نفوذ شهر مشهد
- طرح جامع تفصیلی خازنی
- طرح جابجایی زندان وکیل آباد
- طرح ساماندهی کال چهل بازه
- طرح قطار شهری شهر مشهد
در ذیل هر یک از این طرح ها و پیشنهادات ارائه شده توسط آنها مورد بررسی قرار می گیرند .

طرح جامع توسعه عمران حوزه نفوذ شهر مشهد
همان گونه که می دانیم طرح جامع توسعه عمران و حوزه نفوذ مهرازان ، شهر مشهد را به ۱۶ منطقه تقسیم می کند و بر این اساس منطقه آزاد شهر و بلوار معلم در منطقه ۱۰ و میان نواحی ۸ و ۱۰ واقع شده است .
علاوه بر این طرح جامع توسعه عمران و حوزه نفوذ مهرازان بر اساس گروه های درآمدی ، شهر مشهد را به سه منطقه تقسیم می کند . منطقه آزاد شهر و بلوار معلم جزء منطقه سه واقع شده اند یعنی غالب ساکنین این محدوده دارای در آمد متوسط هستند و تراکم جمعیتی نیز در این منطقه متوسط می باشد .
بر اساس درجه بندی معابر طرح جاع توسعه عمران و حوزه نفوذ مهرازان کاربری های مستقر در حاشیه محورهای معلم ، امامت ،  میلاد ، تجاری – مسکونی می باشند .
طرح جامع تفصیلی خازنی
بر اساس طرح جامع تفصیلی خازنی شهر مشهد به سه منطقه تقسیم می گردد . طبق مطالعات صورت گرفته منطقه مورد مطالعه محل اسکان گروه های درآمدی متوسط و مرفه می باشد ، این منطقه جزء مناطق کارمند نشین و مشاغل آزاد می باشد .

طرح جامع تفصیلی خازنی ، شهر مشهد را به لحاظ تراکم جمعیتی به سه منطقه ( تراکم کم ، متوسط ، زیاد ) تقسیم می کند . بر اساس این طرح محدوده مورد مطا لعه دارای تراکم کم جمعیتی می باشد .
علاوه بر این منطقه مورد مطالعه دارای سه نوع تراکم مسکونی می باشد :

مسکونی با تراکم کم
تعداد وا حد های مسکونی در این اراضی ۳۰ تا ۴۰ واحد و تراکم خا لص کمتر از ۱۵۰ نفر در هکتار پیشنهاد شده است . حداقل سطح قطعه در این منطقه ۲۵۰ متر مربع ( گروه درآمدی بالا ) و ۲۰۰ متر مربع ( با درآمد متوسط )

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه شناخت فضای شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

بررسی کلیماتیکی منطقه بابلسر و طراحی هتل ۴ ستاره در این منطقه
فهرست مطالب
- مقدمه
فصل ۱: اکولوژی منطقه مازندران 
۱-۱- جغرافیای منطقه 
۱-۲- بررسی کلیما تیکی 
۱-۲-۱- آب وهوا 
۱-۲-۲- میزان بارندگی سالانه 
۱-۲-۳- تغییرات روزانه دمای هوا 
۱-۲-۴- وضعیت سالانه دمای هوا
۲-۵- میانگین و حدود نهایی آب ودما و رطوبت نسبی 
۱-۲-۶- جدول بیو کلیما تیکی ساختمان بابلسر 
۱-۲-۷- نمودار جهت و سرعت باد 
۱-۲-۸- بادهای غالب بابلسر 
۱-۳-۱- جمعیت 
۱-۴- موقعیت اداری – سیاسی – اجتماعی بابلسر
۱-۵- مسکن و معماری منطقه
۱-۵-۱- ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل ومرطوب
۱-۵-۲- شکل کلی ساختمانها در منطقه
۱-۵-۳- مصالح
فصل ۲
۲-۱-  تاریخچۀ هتل داری در جهان
۲-۲- انواع هتل ها
۲-۳- بررسی نمونه های مشابه
۲-۳-۱- انواع پلانهای طبقات
۲-۴- فضاهای طراحی هتل
۲-۴-۱- اتاقهای خواب و سوئیت ها
۲-۴-۲- فضاهای عمومی
۲-۴-۲-۱- دسترسی ورودی و خروجی
۲-۴-۲-۲- لابی
۲-۴-۲-۳- رستوران و نوشیدنی
۲-۴-۲-۴- سالنهای چند منظوره
۲-۴-۲-۵- فضاهای ورزشی رفاهی
۲-۴-۲-۶- فضاهای خدماتی ، تدارکاتی و پشتیبانی ( دور از دید)
- انبار آذوقه
- آشپزخانه اصلی
۲-۵- بررسی دو نمونه هتل ساخته شده در منطقه – معتدل و مرطوب ایران
- هتل قدیم رامسر
- هتل قدیم بابلسر
فصل ۳: طراحی پروژه
۳-۱- ضرورت نیاز به هتل د رمنطقه بابلسر
۳-۲- برنامه فیزیکی
۳-۳- کانسپت طراحی
فصل ۱
۱- اکولوژی منطقه مازندران
۱-۱- جغرافیای منطقه
استان مازندران از شمال به دریای مازندران، از جنوب به استان‌های تهران سمنان و قزوین، از غرب به استان گیلان و از شرق به استان گلستان محدود است.
قسمت جنوبی مازندران کوهستانی و شمال آن جلگه ای و ساحلی است. مساحت آن ۳/۲۴۰۹۱ کیلومتر مربع و ۴۶/۱ درصد مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده است.
سلسله جبال البرز همچون سدی رفیع مازندران را به دو قسمت جلگه ای و کوهستانی تقسیم نموده و آن را از قسمت داخلی ایران جدا می سازد. قسمتی ازالبرز غربی و تمام البرز مرکزی و بخشی از البرز شرقی در محدوده این استان قرار دارد و شیب زمین از منطقه کوهستانی به سوی جلگه و دریا کاهش می یابد. سلسله جبال البرز دارای رشته کوه های فرعی است که از جنوب به شمال و یا به موازات دریا کشیده شده است.
۱-۲- بررسی کلیماتیکی
۱-۲-۱- آب وهوا

آب هوای مازندران با توجه به وجود دریا، کوه و جنگل به دو نوع معتدل  مرطوب و کوهستانی تقسیم می شود…

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: بررسی کلیماتیکی منطقه بابلسر و طراحی هتل ۴ ستاره در این منطقه ,
:: بازدید از این مطلب : 335
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه برج میلاد

 برج میلاد
فهرست مطالب
مقدمه ۱
برج میلاد ۲
اهداف طرح مرکز ارتباطات تهران ۳
معرفی اجزای مرکز ارتباطات بین‌المللی تهران ۴
برج میلاد ۴
مشخصات بدنه برج میلاد ۵
مشخصات معماری و کاربردی سازه رأس برج میلاد ۵
امکانات ویژه برج ۸
ساختمان لابی ۸
مشخصات معماری لابی ۹
امکانات ویژه لابی ۹
دکل آنتن ۹
مرکز همایشهای بین‌المللی و مرکز ارتباطات تهران ۹
هتل پنج ستاره مرکز ارتباط تهران ۱۲
مرکز تجارت بین‌الملل ۱۵
سیر مطالعات انجام شده بر روی سازه برج میلاد تهران در برابر جریان باد ۱۷
بارگذاری ناشی از وزش باد ۱۷
معیار آسایش ۱۷
مطالعات و تحلیل‌های استاتیکی ۱۸
انجام تحلیل‌های استاتیکی ۱۹
مطالعات و تحلیل‌های دینامیکی ۲۱
مطالعات آزمایشگاهی ۲۱
آزمایش تونل باد دانشگاه علم و صنعت ۲۲
آزمایش تونل باد دانشگاه اونتاریو ۲۳
آزمایش تونل باد روی مدل آیروالاستیک ۲۳
خلاصه و نتیجه‌گیری ۲۶
بررسی آسیب‌پذیری لرزه‌ای برج میلاد تهران ۲۷
ارزیابی لرزه‌ای، برج تلویزیونی، شاخص خرابی، تحلیل خطر‌پذیری ۲۷
نقش برج مخابراتی ـ تلویزیونی میلاد تهران در مدیریت ارتباطات پس از بروز زلزله ۳۲
عدم امکان اعتماد به سیستم‌های معمول ارتباطات ۳۳
کاربردهای برج میلاد ۳۳
کارکرد برج میلاد در مدیریت بحران زلزله ۳۴
۱٫ امکان جمع‌آوری اطلاعات جامع ۳۴
۲٫ سرعت انتقال اطلاعات ۳۵
پیش‌بینی‌های پایداری سازه‌ای برج میلاد در هنگام بروز زلزله ۳۶
۱). پیش‌بینی‌های پایداری سازه‌ای در مطالعات طراحی ۳۶
۲). پیش‌بینی‌های پایداری سازه‌ای در روند اجرا ۳۷
موقعیت قرارگیری برج میلاد ۳۷
۱). از لحاظ دسترسی به بزرگراه‌ها ۳۸
۲) از لحاظ مقاومت بستر……………………………. ۳۸
نتیجه‌گیری ۳۸
مطالعات میکروژئودزی و رفتارسنجی ژئوتکنیک برج میلاد ۳۹
شبکه سه بعدی خارج برج ۳۹
شبکه سه بعدی روی بدنه برج ۴۰
تراز ۲/۴۹ متر ۴۰
تراز ۲/۱۴۵ متر ۴۰
شبکه ۴۰
نتیجه ۴۰
مشخصات سازه‌ای برج میلاد ۴۶
مراحل اجرا ۴۷
سازه شش قسمتی ۴۸
مشخصات عمومی ۴۹
آرماتورگذاری ۴۹
اجرای ساختمان ها با قالب لغزنده ۵۳
ضوابط طراحی ۵۴
نمای سطح بتن ۵۵
چاه های آسانسور ۵۵
سیستم جک ۵۶
طراحی قالب ۵۶

مراجع

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه برج میلاد ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه بتن مقاوم در برابر حمله آب دریا و بتن ریزی در مناطق گرمسیری

بتن مقاوم در برابر حمله آب دریا و بتن ریزی در مناطق گرمسیری

فهرست مطالب
پیشگفتار ۷
مسائل حرارتی بتن ۹
مسائل بتن در هوای گرم ۹
بتن ریزی در هوای گرم ۱۱
بتن های حجیم ۱۶
افزایش مقاومت بتن ۲۱
الف – روش های عمل آوری بتن ۲۱
ب – تاثیر دما ۲۸
+ بتن در برابر حمله ی آب دریا ۳۶
نفوذ پذیری بتن (permeability) در محیط دریا ۳۶
عوامل موثر در نفوذپذیری بتن ۳۸
حمله ی سولفات ها ۴۲
عملکرد روش های محافظت بتن مسلح در محیط دریا ۴۴
بررسی دوام بتن و خوردگی آرماتور در مناطق مختلف دریایی ۵۰
وضعیت اقلیم در بندرعباس ۵۵
کیفیت آب های زیر زمینی منطقه بوشهر ۶۱
کیفیت آبهای سطحی منطقه بوشهر ۶۳
بررسی علل خرابی ساختمانهایی در جزیره ی کیش ۶۴
پاره ای از نتایج آزمایش های انجام شده بر روی ساختمان ها ۶۵
الف – ساختمان های گروه ۱ ۶۵
ب – ساختمان های گروه ۲ ۶۹
ج – ساختمان های گروه ۳ ۷۲
د– ساختمان های گروه ۴ ۷۵
طبقه بندی میزان خرابی ساختمان ۷۸
الف – خرابی شدید: ۷۸
ب – خرابی متوسط: ۷۹
ج _ خرابـی کم: ۷۹
سیمان ضد سولفات (تیپ ۵) ۷۹
عوامل موثر در مقاومت بتن ۸۱
مقاله های اینترنتی   ۸۱
سیمان هیدرولیک ضد آب چیست؟ ۸۱
کلر آزاد (Free Chloride) و کلر پیوندی (Bound Chloride) 83
مقدمه ۸۳
روشهای تعیین و تشخیص ۸۴
تاثیر عوامل مختلف ۸۶
نتایج عمده ۹۰
منابع و مآخذ
+ بتن و حرارت
• مسائل بتن در هوای گرم
• بتن ریزی در هوای گرم
• بتن های حجیم
• افزایش مقاومت بتن در هوای گرم
• روش های عمل آوری بتن در هوای گرم
• تاثیر دما
+ بتن در برابر حمله ی آب دریا
• نفوذ پذیری بتن(permeability) در محیط دریا
• عوامل موثر در نفوذپذیری بتن
• حمله ی سولفات ها
• عملکرد روش های محافظت بتن مسلح در محیط دریا
• بررسی دوام بتن و خوردگی آرماتور در مناطق مختلف دریایی
+ بررسی علل خرابی سازه های بتنی مناطق گرم جنوب
- (نمونه سازه های بندر عباس و جزیره ی کیش)
• وضعیت اقلیم بندر عباس
• کیفیت آبهای زیر زمینی منطقه بوشهر
• کیفیت آبهای سطحی منطقه بوشهر
• بررسی ساختمانهای آسیب دیده پیش ساخته در بندر عباس
• برسی علل خرابی ساختمانهایی در جزیره ی کیش
• سیمان ضد سولفات
• عوامل موثر در مقاومت بتن
مقاله های اینترنتی
الف – سیمان هیدرولیک ضد آب
ب – کلر آزاد (Free Chloride) و کلر پیوندی (Bound Chloride)
سد کارون ۳ در مرحله ی بتن ریزی
پیشگفتار
با گسترش فعالیتای عمرانی در نوار ساحلی جنوب کشور، و سرمایه گذاری های بسیاری که در این زمینه صورت گرفته، ضرورت احداث سازه های بزرگ و مهم جهت استفاده های خاص احساس گردیده است و از آنجا که سازه های فولادی در شرایط محیطی جنوب، عمر و دوام بالایی ندارند، سازه های بتنی مورد استفاده قرار گرفته است. علاوه بر سازه های مورد اشاره عمدتاً به همین دلایل ساختمانهای معمولی اعم از مسکونی، اداری ، آموزشی و تجاری نیز با استفاده از بتن ساخته شده اند. ولی متاسفانه شرایط خاص منطقه باعث تخریب نسبتا سریع بتن گردیده است،بطوریکه در بندر عباس ،بندر بوشهر ،کیش و سایر مناطق ساحلی ،آثار تخریب شدید به وضوح در سازه های بتنی مشاهده می گردد. از آنجا که شکل خرابی های حادث شده حکایت از تخرب ناشی از عوامل کلروری دارد ،لذا در این فصل، به عنوان نمونه مطالعه ی کلی بر روی وضعیت اقلیم در بندر عباس و آب های زیر زمینی و سطحی منطقه بوشهر از حیث وجود عوامل فوق صورت گرفته ،آنگاه نتایج آزمایش های غیر مخرب و شیمیایی بر روی چند مورد سازه های در معرض تخریب در مناطق بندر بوشهر،بندر عباس و کیش مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نمونه ای از حمله ی سولفات ها و کلرور ها به بتن در بندر عباس
+ بتن و حرارت
مسائل حرارتی بتن
هنگام بتن ریزی در هوای گرم مسائل بخصوصی مطرح است. این مسائل اغلب ناشی از دمای بالای بتن است و در اکثر حالات از افزایش میزان تبخیر آب بتن در یک مخلوط تازه ناشی می شود. در بتن ریزی های حجیم به علت افزایش حرارت در نتیجه عمل هیدراتاسیون و افت آن ، اغلب ترک هایی در بتن مشاهده می گردد و این به علت قیودی است که در تغییرات حجم بتن وجود دارد. در این حالت باید قدم های مناسبی در جهت مخلوط کردن ، ریختن و عمل آوردن بتن برداشته شود.
مسائل بتن در هوای گرم
دمای بالای محیط ، در بتن تازه ، سبب هیدراتاسیون سریع بتن تازه و سرعت گیرش و مقاومت نهایی پایین تر بتن سخت شده، به علت عدم تشکیل یکنواخت ژل، می گردد(شکل۱). بعلاوه اگر حرارت بالای محیط همراه رطوبت نسبی پایین باشد، تبخیر شدید و سریع آب مخلوط صورت گرفته و کارایی کاهش یافته و درنتیجه جمع شدگی خمیری افزایش و ترک های سطحی پدید می آید. علاوه بر این حرارت بالای بتن تازه در بتن ریزی های حجیم سبب ایجاد تفاضل حرارتی بزرگتری بین قسمت های مختلف گشته و در سرد شدن بعدی به وجود آمدن تنش های کششی به ایجاد ترک های حرارتی در بتن منتهی می شود. مشکل دیگر مسئله ی مواد حباب هوازا است که در هوای گرم راندمان آن پایین می افتد و البته این مسئله با افزایش میزان مصرف آن تا حدی جبران می شود.
مسئله دیگر این است که اگر بتن نسبتا سرد تحت اثر دمای بالای محیط اجازه ی انبساط پیدا کند، حباب های هوا نیز منبسط شده و مقاومت بتن کاهش می یابد. این مسئله به عنوان مثال در قطعات افقی و نه در قطعات قائم، در قالب های فولادی که انبساط در آنها جلوگیری می شود، اتفاق می افتد.
عمل آوردن بتن در دمای بالا و در هوای خشک مسائل اضافی دیگری به همراه دارد زیرا آب طی عمل آوردن سریع تر تبخیر یافته و در نتیجه هیدراتاسیون را کندتر می کند. این عمل سبب عدم افزایش کافی مقاومت بتن شده و انقباض ناشی از خشک شدن را سرعت بخشیده و تنش های کششی در بتن ایجاد می کند که سبب ایجاد ترک در بتن سخت شده می شود. بنابراین در این موارد جلوگیری از تبخیر آب از سطح بتن امری لازم است.
شکل (۱)
بتن ریزی در هوای گرم
روش های متعددی جهت حل مسائل بتن در هوای گرم که در قسمت قبل بیان گردید وجود دارد. در اولین قدم دمای بتن در کارگاه یا به هنگام تحویل بایستی پایین و در حدود ۱۶ درجه سانتیگراد(۶۰ درجه فارنهایت) و حداکثر ۳۲ درجه سانتیگراد(۹۰ درجه فارنهایت) نگه داشته شود. دمای مخلوط بتن تازه با داشتن دمای اجزای تشکیل دهنده ی آن از فرمول زیر محاسبه می گردد:
در این فرمول T دما، W جرم اجزای تشکیل دهنده در واحد حجم بتن (kg/m³ یا lb/yd³) و ضریب های a و c و w و wa به سنگدانه ی خشک، سیمان، آب اضافه شده و آب جذب شده توسط سنگ دانه ها مربوط می باشند. مقدار ضریب ۲۲/۰ نسبت تقریبی حرارت ویژه ی مصالح خشک به آب است که در دو سیستم واحد SI و سیستم آمریکایی کاربرد دارد.
البته حرارت و دمای واقعی بتن کمی بیش از مقدار محاسبه شده از فرمول فوق می باشد و این به علت کار مکانیکی انجام شده هنگام مخلوط کردن بتن و افزایش حرارت هیدراتاسیون اولیه سیمان است. معهذا مقادیر محاسبه شده از فرمول به اندازه ی کافی دقیق می باشد. از آنجا که معمولا کنترل هایی روی دمای اجزای تشکیل دهنده ی بتن اعمال می شود، لذا لازم است اثر نسبی تغییرات درجه حرارت مصالح روی بتن بررسی شود. به عنوان مثال برای نسبت آب به سیمان ۵/۰ و نسبت سنگدانه به سیمان ۶/۵ کاهش دمای بتن تازه به میزان یک درجه سانتیگراد(یا یکی درجه فارنهایت) با پایین آوردن دمای سیمان به میزان ۹ درجه سانتیگراد(۹ درجه فارنهایت)، یا آب به میزان ۶/۳ درجه سانتیگراد یا سنگدانه ها به میزان ۶/۱ درجه سانتیگراد میسر می گردد. بنابراین می توان مشاهده کرد که به علت مقدار کم سیمان در مخلوط، افت دمای بیشتری برای آن نسبت به مصالح دیگر لازم است و در نتیجه خنک کردن آب ساده تر از سیمان و سنگدانه است.
همچنین برای خنک کردن می توان یخ را به عنوان قسمتی از آب اختلاط مصرف نمود. راندمان این کار به علت جذب حرارت مصالح دیگر جهت تامین گرمای نهان ذوب یخ، بیشتر است. در این حالت دمای بتن تازه از فرمول زیر بدست می آید:
عبارات فوق همان است که در فرمول قبل بیان شد به جز اینکه کل جرم آب اضافه شده به مخلوط مجموع آب   در دمای   به علاوه ی جرم یخ   و L نشان دهنده ی نسبت دمای نهان ذوب یخ به حرارت ویژه ی آب و برابر ۸۰ درجه ی سانتیگراد (۱۴۴ درجه ی فارنهایت) می باشد. بایستی به هنگام مصرف یخ دقت کافی نمود تا کل یخ قبل از کامل شدن مخلوط، آب شده باشد.
اگرچه سرد کردن سنگدانه ها در پایین آوردن دمای بتن تاثیر کمتری دارد، لیکن با دپو کردن سنگدانه ها در سایه و دور از تابش مستقیم آفتاب و آبپاشی با آن می توان حرارت بتن را پایین آورد. از روش های دیگر می توان پوشانیدن لوله های آب، رنگ کردن تمام لوله ها و مخزن های آب به رنگ سفید، آبپاشی کردن قالب ها قبل از بتن ریزی، و انجام بتن ریزی در شب را نام برد. در ارتباط با انتخاب مخلوط مناسب به منظور کاهش تاثیر هوای خیلی گرم، مقدار سیمان باید تا حد امکان جهت تقلیل حرارت هیداراتاسیون، کم انتخاب شود. در خصوص حل مشکل کارایی بتن، نوع و دانه بندی مصالح سنگی باید طوری باشد که جذب آب زیاد نداشته و مخلوط چسبنده بوده و موادی نظیر سولفات ها در سنگدانه ها که خطر گیرش کاذب و سریع را در بتن بالا می برد به حداقل برسد.
به منظور کاهش «خطر کم شدن کارایی بتن و افزایش زمان گیرش» می توان از مواد افزودنی دیرگیر کننده استفاده نمود. در بتن ریزی های متوالی این ماده از تشکیل اتصالات سرد بین قسمت ها جلوگیری می کند. در بعضی از کاربرد های خاص می توان درصد استفاده از ماده ی افزودنی را با نظر متخصص مربوطه بالا برد. پس از بتن ریزی باید از تبخیر آب بتن جلوگیری نمود. از میزان تبخیر بیش از ۵/۰ کیلو گرم بر متر مربع در ساعت از سطح بتن در معرض محیط باید اجتناب کرد، تا به عمل آوردن قابل قبول و جلوگیری از ترک های پلاستیک فراهم گردد. میزان تبخیر بستگی به دمای هوا، دمای بتن، رطوبت نسبی هوا و سرعت باد دارد. مقادیر مختلف تبخیر از شکل (۲) قابل تخمین می باشد.

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بتن مقاوم در برابر حمله آب دریا و بتن ریزی در مناطق گرمسیری ,
:: بازدید از این مطلب : 299
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه بتن ریزی

بتن ریزی

فهرست مطالب
بتن در کارگاه‌های ایران.. ۱
اجزاء تشکیل دهنده بتن.. ۲
سنگدانه. ۳
رفتار فیزیکی سنگدانه‌ها ۳
چگونه شن و ماسه تهیه می‌شود؟. ۴
تفاوت سنگدانه‌های شکسته و طبیعی.. ۵
حداکثر بزرگی سنگدانه‌ها ۷
شکل هندسی سنگدانه‌ها ۸
مقدار آب همراه سنگدانه‌ها ۱۱
شن و ماسه استاندارد. ۱۲
مشخصات بهترین درشت دانه (شن) برای بتن.. ۱۳
مشخصات بهترین ریزدانه (ماسه) برای بتن.. ۱۴
رفتار شیمیایی سنگدانه‌ها ۱۵
آزمایش‌های سنگدانه‌ها ۱۷
نمونه‌برداری… ۱۷
حمل و نقل.. ۱۹
آزمایش تعیین مقدار رطوبت سنگدانه‌ در کارگاه. ۲۰
آزمایش تعیین مقاومت سنگدانه‌ها در مقابل یخبندان.. ۲۱
آزمایش تعیین مقاومت سنگدانه‌ها در مقابل ضربه. ۲۳
تعیین خستگی سنگدانه‌ها ۲۴
آزمایش هم‌ارز ماسه (تعیین مقدار خاک رس و لای در ماسه). ۲۵
مواد نامطلوب در سنگدانه‌ها ۲۷
آب… ۳۰
چرا در بتن آب می‌ریزیم؟. ۳۰
آب در بتن دارای سه نقش اساسی است: ۳۰
آب بهینه بتن چه مقدار است؟. ۳۱
مواد مضری موجود در آب… ۳۲
خزه و جلبک….. ۳۲
ذرات معلق و لای… ۳۳
چربی‌ها ۳۴
فاضلاب… ۳۴
pH آب… ۳۴
کربنات‌ها ۳۵
اسیدها ۳۵
قلیایی‌ها ۳۵
سولفات‌ها ۳۶
کلرورها ۳۶
املاح فلزات… ۳۷
آب دریا ۳۷
آب باران.. ۳۸
ماشین‌آلات… ۳۹
الف) ماشین‌آلات بتن‌سازی… ۳۹
بیل.. ۳۹
بتونیر. ۴۰
مرکز بتن‌سازی (Batching). 40
ب) ماشین‌آلات حمل بتن.. ۴۱
قالب‌بندی… ۴۲
ایستایی قالب…. ۴۲
دوام قالب…. ۴۳
انواع قالب‌بندی از لحاظ مصالح… ۴۴
اجزای مختلف قالب‌بندی… ۴۴
۱٫ رویه. ۴۴
۲٫ داربست…. ۴۵
۳٫ قطعات تثبیت کننده. ۴۵
زمان قالب‌برداری… ۴۸
مراحل مختلف قالب‌بندی… ۴۹
طریقه قالب‌برداری… ۵۱
استفاده مجدد از قالب…. ۵۱
انحراف از نقشه (رواداری یا تولرانس). ۵۲
بتن‌ریزی و نگهداری آن.. ۵۲
بتن‌ریزی… ۵۲
الف) بازدید آرماتوربندی… ۵۳
ب) بازدید از قالب‌بندی… ۵۴
ج) بازدید تجهیزات… ۵۷
مصرف قلوه سنگ در روز بتن‌ریزی… ۶۱
آب انداختن بتن.. ۶۲
ویبره کردن بتن.. ۶۵
بتن‌ریزی در هوای بارانی.. ۶۷
بتن‌ریزی در هنگام وزش باد. ۶۹
بتن‌ریزی در هوای سرد. ۶۹
بتن‌ریزی در هوای گرم. ۷۳
نگهداری بتن.. ۷۵

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه بتن ریزی ,
:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه زبان فضا در معماری مسجد گوهرشاد و تزئینات آن

زبان فضا در معماری مسجد گوهرشاد و تزئینات آن

فهرست مطالب

فصل یک معماری حرم
ده قرن هنرومعماری ایران درحرم رضوی
مسجد گوهرشاد
فصل دوم شکل مسجد در آغاز اسلام
ساختمان مساجد در قرون اولیه اسلامی
سجد گوهرشاد
گوهرشاد آغا کیست؟
مشخصات مسجد جامع گوهرشاد
خصوصیات مسجد به طور خلاصه
فصل سوم زبان فضا در معماری مسجد گوهرشاد
مقدمه
مفهوم فضا
انواع فضا
فضای علمی
فضای معماری
سیر تاریخی تحول فضا در معماری
-مفهوم فضا
انواع فضا
فضای علمی
فضای معماری
سیر تاریخی تحول فضا در معماری
دیدگاه برونو زوی درباره فضای معماری
مکان فضای انسانی هایدگر
فضا و مکان
مسجد گوهرشاد
عناصر تعریف فضا
ایجاد ژرفا در فضا
چگالی فضا
بازشوها
همجواری و نفوذ فضاها
خواص فضایی اشکال هندسی
نور و سایه
رنگ، و مواد و مصالح
وزن ظاهر
فضای آفاقی، و فضای انفسی
جمع بندی و نتیجه گیری
فصل چهارم آرمان‌گرایی در معماری تزیینی ایران
منبع الهام معماران
شیوه کاربرد الهامات
آذین‌بندی گیاهی
کتیبه‌بندی آذینی
شمایل‌پردازی
فصل پنجم   بررسی تزئینات مسجد گوهرشاد
تزئینات مسجد گوهرشاد
مکتب شیراز
ویژگی های مکتب شیراز
مقرنس
نقش مقرنس در آثار دوران اسلامی
مقرنس سازی در دوران اولیه اسلام (قرن ۱ تا ۵ هـ . ق)
هنر مقرنس سازی در قرن هفتم و هشتم هجری قمری
مقرنس در مسجد گوهرشاد
هنر معقلی در مسجد گوهرشاد
نقشه ها و پلان مسجد گوهرشاد
منابع و مآخذ
همراه با تصاویر

(((برای دانلود کلیک کنید )))

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه زبان فضا در معماری مسجد گوهرشاد و تزئینات آن ,
:: بازدید از این مطلب : 879
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()
نوشته شده توسط : محمد صالح

دانلود پروژه مساجد در ایران

مساجد در ایران

فهرست مطالب
-بررسی کالیدی خانقاه
خانقاه شیخ احمد جام
خانقاه شیخ عبدالصمد اصفهانی
خانقاه چلبی اوغلو
خانقاه تقی داد
خانقاه تاج الدین
خانقاه شاه نعمت ا… ولی
-ویژگی های معماری خانقاه
-خانقاههای خارج شهر
-بخش های خانقاهها
مشخصات ساختمانی زاویه
خانقاههای اولیه
نخستین خانقاه در ناحیه عبادان
روند تحول بنای خانقاه
رباطها و خانقاههای منطقه بغداد
واژه‌ی رباط و کاربرد آن
نخستین رباط
خانقاههای کشور مصر
خانقاههای ترکیه
خانقاههای منطقه شام
تصوف در خراسان
خانقاههای منطقه‌ی خراسان
تصوف در فارس
رباطهای شیراز
اردبیل
کانونهای خانقاهی
امور اقتصادی خانقاهها
امور فرهنگی خانقاهها
اعمال خانقاهی
آداب و رسوم خانقاهی
بررسی تفصیلی چند خانقاه
آرامگاه شیخ صفی الدین
مسجد جمعه و خانقاه شیخ عبدالصمد
آرامگاه بایزید بسطامی
خانقاه چلبی اوغلو در سلطانیه
پلانها
نگاره ها
وزارت علوم تحقیقات و فناوری
دانشگاه:
عنوان پروژه: مساجد در ایران
درس:
استاد:
دانشجو:
مسجد جمعه و آرامگاه شیخ عبدالصمد
در ورای باغستانهای سرسبز مرکز شهر نطنز مناره ای سربفلک کشیده، و گنبدی هرمی شکل در کنار آن توجه هر تازه واردی را به سوی خود معطوف می دارد. این مناره بخشی از مجموعه بسیار نفیس مسجد جمعه و آرامگاه عالم ربانی و عارف روشن ضمیر سده هشتم هجری قمری شیخ نورالدین عبدالصمد اصفهانی نطنزی و سردر خانقاه او می باشد، که قسمتهایی از آن از دستبرد مصون نمانده و در نتیجه زینت بخش موزه های کشورهای بیگانه گردیده است.
این مجموعه که شامل شبستان هشت ضلعی گنبددار مسجد (دارای بخشهای گوناگون) – آرامگاه شیخ نورالدین عبدالصمد – سردر خانقاه و مناره مرتفعی است به استثنای شبستان گنبددار که از بناهای دوره دیلمی است، بقیه مربوط به دوره ایلخانیان مغول می باشند که در فاصله سالهای ۷۰۴ تا ۷۲۵ هجری قمری بنا گردیده است.
شمال و جنوب و مغرب این مجموعه را کوچه های باریکی فرا گرفته که در سمت جنوب وسعت بیشتری پیدا کرده و به صورت میدانی کوچک درآمده است. به گفته دونالد ویلبر «ترکیب رنگهای روشن تزئینات خارجی ابنیه در مقابل درخت کهنسالی که بر آنها سایه افکنده و رنگهای مختلف کوهستان، منظره جالب توجهی بوجود آورده که شخص را به یاد نقاشیهای مینیاتور ایرانی می اندازد.
همان گونه که اشاره شد قسمتهایی از این مجموعه مورد دستبرد قرار گرفته است، و از آن جایی که از وضع نخستین آن اطلاع چندانی در دست نیست نخست دو نوشته را که مربوط به سالهای ۱۲۹۴ و ۱۳۱۶ هجری قمری و حاوی اطلاعات نسبتاً مهمی در باره این مجموعه است نقل و سپس شرح تفصیلی بناها آورده خواهد شد.
اول-در مجموعه ناصری نسخه خطی پس از آوردن شرح در باره اوضاع طبیعی و جغرافیایی قصبه نطنز از مسجد جمعه چنین یاد کرده اسن:
«از آثار قدیم مسجدی دارد شهره به مسجد جامع، در دالان مسجد مناری ساخته شده که در اغلب از شهرهای ایران چنین مناری ساخته نشده.
در مسجد دروازه ای ساخته اند (منظور سر خانقاه است) از آجر و کاشی قدیم که چنین کاشی دیده نشده و تاریخ آن هشتصد سال است و در آن مسجد محراب بیت المقدس که آن محراب از آجر کاشی است و آن مسجد  و منار از بناهای شیخ عبدالصمد مرحوم است که بقعه خود مرحوم شیخ عبدالصمد در دالان مسجد پهلوی منار است. آجرهای کاشی زیاد داشت که اغلب آن را برده اند چیزی که باقی مانده است محرابی در آن بقعه است که هرگاه یکی از آجرهای آن گیر بیاید در اصفهان بیست تومان متجاوز میخرند.»
در مورد نوشته های این مورخ ناگزیر از ذکر چند نکته می باشد:
۱-تاریخ دروازه (سردر خانقاه) را ۸۰۰ سال نوشته و حال آنکه به سال ۱۲۹۴ هجری قمری ۵۷۸ سال از تاریخ ساخت آن می گذشته است.
۲-از محراب کاشی مسجد که به سو.ی بیت المقدس بوده یاد نموده. این محراب که به احتمال قریب به یقین در شبستان هشت ضلعی گنبددار بوده امروزه اثری از آن مشاهده نمی گردد.
۳-مسجد و منار را از بناهای مرحوم شیخ عبدالصمد دانسته که سخن را بدون توجه به نوشته های موجود صرفاً به استناد گفته مردم که امروزه نیز در پاسخ پرسش از بانی بنا، همین جواب را می دهند، اظهار داشته است.

 



:: موضوعات مرتبط: عمران و معماری , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه مساجد در ایران ,
:: بازدید از این مطلب : 297
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 8 آبان 1392 | نظرات ()